Elizabeth Wong Wakil PKR:Skandal Foto Pula!

Calon-calon PKR nampaknya bermasalah.Dimulakan dengan Osman Jailu(Changkat Jering) dan Jamaluddin Radzi (Behrang) yang ditahan kerana rasuah seks.

Kemudian,diikuti dengan V Arumugam yang menghadapi masalah perkahwinan.Menurut banyak cerita, Arumugam tersangkut kerana berkahwin dua yang melanggar undang-undang perkahwinan bukan Islam.Kes ini dimainkan penduduk seTaman dengannya yang mengatakan V Arumugam bersekedudukan.

Kali ini,Elizabeth Wong pula yang sangkut.Foto-foto bogelnya disebarkan umum.Katanya oleh bekas teman lelakinya dan gambar itu diambil sewaktu dia sedang tidur.

eliwong_link

Walaupun,Elizabeth bukan seorang Muslim yang tentunya undang-undang zina ataupun khalwat tidak terpakai, tetapi PKR sepatutnya menyelidiki peribadi Elizabeth.Tidak salah mempunyai teman lelaki,tetapi mempunyai teman lelaki sehingga boleh mengambil gambar sewaktu tidur boleh menimbulkan suatu tanda-tanya.

Walaupun dari pandangan peribadi Elizabeth tidak salah mempunyai teman lelaki sehingga boleh masuk ke lewat malam sehingga boleh mengakibatkan peristiwa itu berlaku, tetapi ia salah sekurang-kurangnya kepada majoriti umat Islam yang dipimpinnya di Bukit Lanjan.

Tiada bukti yang  Elizabeth,ADUN Bukit Lanjan, turut dilenjan bekas teman lelakinya sebelum peristiwa ini berlaku,tetapi perkara ini menimbulkan seribu satu persoalan kepada PAS.

Bolehkah PAS mengharapkan Hudud terlaksana dengan PKR yang wakil-wakilnya mempunyai seribu satu skandal  dari pemimpin Agungnya Brother Anwar Bin Ibrahim sehinggalah machai-machainya di bawah?

13 Responses to “Elizabeth Wong Wakil PKR:Skandal Foto Pula!”

  1. your blogs fucking shit so fuck off you cunt

    Maharaja zhou-One of those frustrated PKR/Pakatan supporters showing their true self…

  2. i wonder why this fucker goonblogger hates cunt…he was born through a cunt, when he is horny he screws a cunt..why he hates cunt? Goonblogger likes anus perhaps…heheheh

  3. Just curious if you were having a bad day this morning? Not a good 1st impression but we all have unexpected bad mornings. Hope yours picks up.

  4. geng, truskan perjuangan anda…!!
    nampaknya da ramai juak2 PR yg x puas ati….
    hahaa….

  5. Johny Gillian Says:

    This blog is fucking ass. All content are lies. Just another spam blog. To the blog owner, you better stop all these at once. Or else one day you’ll pay the price.

    Maharaja Zhou—Lies?..all I can see that the blog content is making those with disease in their heart furious..Read the whole thing and you’ll know what is the truth…keep up using abusing word…

  6. anti-maharajaZhou Says:

    woiii…..maharajaZhou Punkuq…..ko nie memang bodo daaaaa!!!!!!!!blog ko nie banyak merapu dr mendidik org…….pegi jahanam daaaaa!!!!!

    Maharaja zhou–Ko jawab pun merapu…

  7. Mark Henry Says:

    This blog is just bulllshiiit. bullshit. Probably the writer is *********.
    maharajazhou–
    Another factless commenters without any doubt angry with the truth conveyed.

  8. Antispammer Says:

    Woi..kalau ye pun nak promote blog, toksah dok kacau blog aku le woi. Masuk je blog aku, terus post link. Apaa daaa…

    maharajazhouAku tak spam pun blog kau.Ini kerja virus la brader.Kalau betul aku spam,mana url hang?

  9. keep up the good work MZ. Reveal the truth..so that the imbeciles in PR finally repents.

    maharajazhou–Thank you!Your comment is apreciated.

  10. WOW. Good job.. Very good blog!

    Not.

    Maharaja Zhou–??

    Not what?

  11. Salam sedara.

    Saya pun dapat komen spam dari blog sedara tu. Merujuk pada pemberi-pemberi komen yang menerima nasib yang sama seperti saya di atas, tak semuanya faham dengan blog sedara sebab saya rasa ada di antara mereka dari luar negara. Rujuk blog Goonblogger dan komen beliau di atas, blog beliau 100% pasal bola (Arsenal) dan saya rasa komen beliau di atas menggambarkan emosi beliau akibat di-spammed. Tak pasal-pasal sedara kata dia – another frustrated PKR supporter showing their true self?. Yang tak dedah url mereka tu saya tak tahu lah.

    Kalau betul ini semua disebabkan oleh virus, diharapkan sedara dapat mengambil tindakan yang sewajarnya.

    Blog sedara ni bagus sebenarnya dan saya berharap sangat sedara dapat hantar tulisan sedara ke Utusan Malaysia. Biar ramai sikit boleh baca.

    Sekian, terima kasih.

    Maharaja Zhou-wa alaikumussalam,terima kasih.

    Saya baru saja guna wordpress. Jadi,saya pun xberapa faham bila ada org tuduh saya spam blog diorg.

    Anyway,sdr kinell lain dr report,macam mana saya nak settle masalah spam?

  12. This blog is fucking ass. All content are lies. Just another spam blog. To the blog owner, you better stop all these at once. Or else one day you’ll pay the price.

    This blog is just bulllshiiit. bullshit. Probably the writer is *********.

    your blogs fucking shit so fuck off you cunt

    my response,

    To all the BLOODY KANINABOS WHO GAVE THEIR COMMENTS ABOVE WHAT ARE YOU TRYING TO DO ? TRYING TO SCARE MAHARAJA ZHOU
    IS IT ? GO AND CORPULATE WITH A PIG LAH !!!

    THE ONES THAT SMELL LIKE SHIT IS ALL YOUR OWN UNWASHED ANUS.

    IF YOUR OWN ADUN MAKE MISTAKE AND KANCHEONG DON’T GO AND BLAME OTHERS. BLOODY HYPOCRITS IF BN ADUN WHERE TO HAVE DONE THIS, YOU BLOODY KANINABOS ALREADY CRY FOR BLOOD ASK HIM OR HER TO STEP DOWN. MAHARAJA ZHOU PLEASE DO CONTINUE YOUR GOOD WORK.

  13. Salam sedara, saya pun baru juga dengan wordpress ni. Baru reg 27hb bulan lepas. Sebelum ni saya guna blogspot. Tapi wordpress dah bagi akismet (spam-filter) automatically untuk blog saya. Boleh rujuk di akismet.com.

    Maharaja Zhou–Assalamualaikum sdr,terima kasih.Lebih kurang sama time kita pindah rumah.Ok,nanti saya tgk kat sana.Tapi, kalau dah kacau rumah org cm ne plak?Hari tu 72 spam masuk dari satu laman,saya rasa virus dia dah jangkit blog saya pulak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: