Anwar Ibrahim,Menteri Parlimen Persekutuan Malaysia?

Penulis kelakar melihat cara nama Anwar Ibrahim Al Saiful Bukhari ditulis dalam aturcara program Forum Dunia Islam-US 2009 di Doha, Qatar.

Nama Al Saiful Bukhari ditulis sebagai Minister of Parliament,Federation of Malaysia dalam laman aturcara Forum tersebut.Setahu penulis,Al Saiful Bukhari ini hanyalah Member of Parliament.

anwarqatar

Ooh..inilah ropanya bentuk lobang hidong Menteri Parlimen Persekutuan Malaysia yang tidak hadir acara Perasmian Parlimen negaranya sendiri?Walaupun ropamu tidak kukenal tatapi lobang hidongmu tatap menjadi pojaan hatikuu..sukma wa al bukhari..

Paling-paling kuat pun tulislah,Ketua Pembangkang Parlimen Persekutuan Malaysia.Tetapi,yang ditulisnya Menteri Parlimen Persekutuan Malaysia.Bila masa Al Saiful Bukhari dilantik menjadi Menteri Parlimen kita pun tak tahu.

Setahu rakyat,Anwar Ibrahim Al Sukmawi cuma Ahli Parlimen Permatang Pauh.Adakah mungkin kerana semua dalam sesi itu yang paling koman pun,Timbalan Perdana Menteri Iraq,Barham Salih?

Tetapi,kalau ikut jejak langkah Madeleine AlBright pun ok juga.Taruh sahaja bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia.Tidaklah segan apabila berjumpa Yahudi-yahudi Agung dunia dalam Forum itu.Ada yang kata kerana hendak berjumpa Yahudi Agung,Al Saiful Bukhari sampai tidak peduli upacara perasmian Dewan Rrrrakyat.

Oleh kerana ia sidang besar bersama Yahudi Agung, tidak pun,Al Saiful Bukhari boleh beritahu aparatnya di Qatar,supaya letakkan sahaja dia sebagai Perdana Menteri Malaysia 16 September.Barulah terangkat sikit, tapi 16 September bila dan yang mana tak tahulah.

8 Responses to “Anwar Ibrahim,Menteri Parlimen Persekutuan Malaysia?”

  1. Selamatkanlah diri sendiri walaupun tidak dpt menyelamatkan dunia..gejala fitnah !!! berluasa menandakan dunia hampir kiamat. Manusia diberi akal !! berbeza dari haiwan … bila berakal manusia dituntut utk menilai apa yg dimakan dengan kata lain diterima pakai oleh akal..teks ucapan beliau Sdr. DSAI anda boleh subscibe dan video boleh di download terus dari US-Islam-world forum .. jika berakal sudah tentu artikal seperti diatas tidak ditulis dgn lain perkataan umpama tidak berakal atau haiwan..cth. lembuu…(top news). Dan yg satu lagi mungkin so call berita perdana dah tentu tiap2 minit akan mainkan isu yg artikal tak berakal ini dimainkan utk sumber fitnah sensasi …. so sorry mungkin artikal ini setaraf bala cii .. atau bawah sikit pada iblis so si syaitan tak layan …

    lupakan lah kesihankan diri sendiri!!!

    Maharaja Zhou–

    Bila berakal cuba tgk dan fikir, apa yang tengah berlaku,dan bukan dikaburi dengan pemikiran yang sempit.Ingatlah di akhir zaman, Dajjal akan bakal turun.Tentera Dajjal akan terdiri kebanyakkanya daripada golongan yahudi dan mereka bakal menyesatkan ramai untuk berintimak bersama-sama dengan tentera dajjal.

    Jadi, apabila anda lihat Anwar, lihat bukan sahaja dengan sentimen sempit tapi dengan maklumat yang cukup.Lihat siapa rakan2 Anwar?Wolfowitz,madeiline ALbright,dan siapa yang sponsor Anwar dan kegiatannya?Kalau nak maklumat lanjut, layari http://anwaribrahimdotcom.blogspot.com untuk makluman lanjut.

    Mari kita tengok kesimpulan Anwar dalam ucapannya di Doha:

    Fruitful engagement must proceed from the premise that no nation (including America), no region (including the Arab world), and no culture or religion (including Islam) has a monopoly on the values of freedom, justice and human dignity. These are indeed universal principles that we all share.

    Tiada siapa ada monopoli kepada nilai kebebasan,keadilan dan matuah manusia.Bagaimana pendapat ulamak PAS bila ada orang kata begini?Adakah maksudnya Islam tidak cukup bebas, adil dan mampu mempertahankan maruah manusia?

  2. Apa punya bodoh penulis blog ni

    Maharaja Zhou–

    Cerdik sangat ke yang bagi komen…komen pun dah cabuk

  3. umno shithead!

    Maharaja Zhou–

    Another Pakatan Rakyat shithead. giving their outstanding thoughts…hehe

  4. Hj. alias Says:

    tidak perlu memperlecehkan orang, apakah ini sumbangan kita utk agama atau satu sifat kelemahan diri

    Maharaja Zhou–

    Betul2..apa kelebihan pemimpin PAS,PKR dan DAP kepada ugama dan bangsa…?

  5. rocketdock Says:

    laaa macam ni je tahap pemikiran ko half passed six…..ko tak nak komen pasal cerita hangat sekarang ni ke?….An Evening in Paris (cite hindustan) yg dilakunkan oleh jibtuya dan tuya…hehehe

    Maharaja Zhou–

    Cerita evening in paris tu pun gambarnya Tian Chua yang buat.Semua yang ditulis Arnaud Dubus tu dah lama dah orang baca sebelum Najib Razak bersumpah tak jumpa Altantuya.Nothing new, cuma disensaikan semula Anwar bila ada orang tulis balik saja.Nothing impressive.

  6. Penulis Blog ini bukan saja bodoh tp banggang (down sindrom).
    Usah memperlecehkan orang…lihat diri sendiri. Jangan berfikiran
    kuno, berhasrat dengki dan menabur fitnah. Ubah cara hidup.

    Maharaja Zhou—

    Ya..hebat usaha Anwar sanggup tak hadir perasmian Dewan Rrrakyat semata-mata nak jumpa Yahudi Agung.Penulis sedang lihat diri sendiri dan tidak meletakkan diri macam Anwar sehingga sanggup bergentayangan terhegeh2 dengan Yahudi Agung.Kalau itu dikatakan bijak, rasanya haji hadi dan Nik Aziz tentu berdoa tiap2 hari supaya dilahirkan Down Syndrome.Kalau hendak bersama dengan yahudi itu moden,maka sangguplah penulis menjadi kuno.Ini bukan fitnah atau cubaan tapi betul.

    Lebih baik anda nasihatkan Anwar ubah hidup cara dia dan anak beranak dia.

  7. Pak Amjal(Kedai depan UM) Says:

    Sial la ko Kucing! Anak aku down syndrome. Ku hina anak2 istimewa ni sebagai bodoh ,bangang ka? Malaun kau! Anak2 Down Syndrome ini adalah kurniaan Allah. Mereka hidup di dunia ni dgn jaminan sebagai ahli syurga! bukan macam kau..kaki carut..taubatlah!

  8. Persetankan setan2 “Penyundal Rakus”… hidup maharaja,
    Mereka hanya mengagungkan Tok Guru Kondaktor yang boleh bagi tiket ke “Syurga”, melayu gay yang menjadi tali barut Amerika dan Israel (yahudi) yang sakit pinggang bila di penjara tapi sihat bila berasmara sesama jantina, apek barua, keling karam dan kapal sink paria tua bangka. Insaflah petualang agama, bangsa dan negara, “Penyundal Rakus” pasti lenyap akhirnya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: